Architectuur

Wilt u restaureren, renoveren, volledige nieuwbouw of uw interieur aanpassen? Dan kan OVT Architecten u helpen met ontwerpen en bouwkundige uitwerkingen.

Of het nu (volledige) nieuwbouw, renovatie, interieurontwerp of restauratie betreft: bij ons gaat de bouwkundige uitwerking hand in hand met een architectonische ontwerp. Aan de hand van schetsen of computeranimaties maken we het ontwerp voor u inzichtelijk en proberen we u te inspireren en te verleiden. We doen dat niet zonder eerst met u gesproken te hebben over uw wensen en ideëen. Aan de hand van deze gesprekken wordt een Programma van Eisen opgesteld waarin uw wensen worden vastgelegd. Aan de hand van ontwerpen in verschillende processtadia worden uw voorkeuren steeds nauwkeuriger uitgewerkt. Door continu overleg krijgen uw plannen steeds meer vorm!

Restauratie Pelstergasthuis

Restauratie Pelstergasthuis

Restauratie PelstergasthuisHet Pelstergasthuis, ook wel het Heiligen Geest Gasthuis, is gelegen aan de Pelsterstraat midden in het centrum van Groningen. Vanaf buiten is het niet direct zichtbaar, maar waarschijnlijk is dit een van de en wellicht wel het oudste...